Obvestila

Arhiv novic
Zavarujte svoje premoženje

Pri napornem tempu, ki ga prinaša sodobno življenje je naš dom zatočišče oz. pribežališče od vsega. Vsi želimo storiti vse, da bi zaščitili dom in družino, saj nikjer ni kot doma, v objemu družine.
 
Število vlomov  iz leta v leto narašča, storilci pa so čedalje bolj predrzni in nasilni. Pri vlomih v hiše, stanovanja ali podjetja kjer ni bilo vgrajenega alarmnega sistema so lastniki ob prihodu našli razdejanje, razmetane stvari po vseh prostorih, kupe oblek ter predmetov na tleh, izpraznjene omare ter police itd.. V teh primerih se v svojem domu oz. podjetju lastniki niso nikoli več počutili varne, ker je vlom predstavljal tudi vdor v njihovo zasebnost.
 
 
Ena od oblik zaščite, ki nam je na voljo je alarmni sistem, ki ga uporabljamo med odsotnostjo od doma ter delno tudi, ko smo doma. Z vgradnjo alarmnega sistema žal ne moremo preprečiti vloma, lahko pa izdatno skrajšamo vlomni čas. Ko je alarmni sistem povezan na varnostno nadzorni center, napotimo takoj ob sprožitvi alarma intervencijsko ekipo na kraj vloma. Včasih vlomilca odvrne že nalepka varnostne službe na objektu, ki opozarja da je objekt pod tehničnim nadzorom. Spet drugič ga odvrne od vloma zunanja sirena, ki je postavljena visoko in na vidnem mestu, ter se sproži ob vlomu.
 
Vgradnja alarmnega sistema ter priključitev na varnostno nadzorni center nam močno poveča občutek varnosti. Tako smo lahko pomirjeni ker vemo da je naša hiša, stanovanje ali podjetje pod nadzorom, ko nas ni doma ali tudi ko smo doma in imamo vklopljen nočni način varovanja.
 
Vgradnja alarmnega sistema se lahko izvede žično, če je na objektu že postavljena inštalacija, sicer lahko uredimo novo. V primeru ko postavitev inštalacij ni možna, pa postavimo brezžični sistem. Za več informacij smo vam dosegljivi preko telefona in elektronske pošte, ki jo dobite tukaj.
 

Nazaj
Hitri kontakt

Varnost Vič d.d., Koprska 94, Ljubljana, je družba z dolgoletno tradicijo na področju varovanja premoženja in trenutno zaposluje 150 delavcev - varnostnikov.

Na slovenskem tržišču samostojno deluje od leta 1991, ko se je v skladu z novo zakonodajo organizirala kot podjetje v družbeni lasti in nato v letu 1995 kot delniška družba...
več o podjetju

 
 
 
 
 

Varnost Vič d.d., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, T: 01/25 68 874, F: 01/25 66 185, E: varnost.vic@siol.net

 
 

Varnost Vič :: fizično varovanje, tehnično varovanje, prevoz denarja, varovanje denarja, načrtovanje, vzdrževanje sistemov