Obvestila

Arhiv novic
Varnostna megla

Pri nekaterih primerih vloma se je izkazalo, da samo alarmni sistem ter mehanska zaščita prostorov ne zadostuje za preprečitev vloma. Vlomilci so pri vlomu zelo hitri ter v nekaj minutah odnesejo stvari po katere so prišli, pri čemer je zelo težko v tako kratkem času varnostnim službam zalotiti vlomilce pri dejanju. Za dodatno varovanje se lahko uporabi sistem varnostne megle, kateri v primeru sprožitve alarma v nekaj sekundah zapolni prostor z neškodljivim gostim dimom pri čemer vlomilci ne morejo videti predmetov po katere so prišli ter v večini premerov pobegnejo.

Sistem varnostne megle se lahko priključi na obstoječi alarmni sistem in se lahko sproži ob alarmu ali pritisku na panik tipko. Dim, ki ga proizvede sistem je neškodljiv za ljudi ter predmete, po sprožitvi je potrebno samo prostore prezračiti.

Sistem je primeren za uporabo v trgovinah, zlatarnah, urarnah, drogerijah, lekarnah, bankah, bencinskih črpalkah itd.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate dva posnetka našega testiranja.


Nazaj
Hitri kontakt

Varnost Vič d.d., Koprska 94, Ljubljana, je družba z dolgoletno tradicijo na področju varovanja premoženja in trenutno zaposluje 150 delavcev - varnostnikov.

Na slovenskem tržišču samostojno deluje od leta 1991, ko se je v skladu z novo zakonodajo organizirala kot podjetje v družbeni lasti in nato v letu 1995 kot delniška družba...
več o podjetju

 
 
 
 
 

Varnost Vič d.d., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, T: 01/25 68 874, F: 01/25 66 185, E: varnost.vic@siol.net

 
 

Varnost Vič :: fizično varovanje, tehnično varovanje, prevoz denarja, varovanje denarja, načrtovanje, vzdrževanje sistemov