Obvestila

Arhiv novic
Možnosti uporabe video nadzornih sistemov

Prednost današnje tehnologije je, da lahko spremljamo dogajanje v realnem času tudi na oddaljeni lokaciji preko pametnih telefonov in računalnikov.

Naj omenimo le nekaj možnosti:
- dogajanje doma (v hiši ali stanovanju in okolici vaše hiše);
dogajanje v podjetju ali proizvodnji med vašo odsotnostjo ali dopustom;
- dogajanje v okolici ali v počitniškem objektu;
- stanje vaše barke v marini, ko se približuje slabo vreme;
- in še cela vrsta primerov.

To pomeni, da lahko s sliko preverite dogajanje v vaši počitniški hiši kjerkoli na svetu – pogoj je le spletna povezava in prijava vašega statičnega IP naslova.
 
 
Sestavni del video nadzornega sistema so tudi snemalniki, ki zagotavljajo primerno dolge intervale posnetega materiala (odvisno od števila kamer in nastavitev), preden ga začnejo ponovno presnemavati.
 
height=97
 
Enostaven način zapisa posnetega na snemalniku, ki snema le na osnovi gibanja in s tem prihrani prostor ter olajša iskanje določenega dogodka na posnetem gradivu s funkcijo hitrega pregleda.

Drug pomemben element je kamera z različnimi objektivi, ki jih vedno prilagodimo vsaki situaciji posebej. Odvisno od vaših želja so na voljo tudi dnevno – nočne kamere, ki posnamejo prepoznavne poteze tudi v popolni temi.
 
height=103height=103
 
Ogrevana ohišja za zunanje kamere poskrbijo za čisto sliko tudi ob sibirskem mrazu in ob povečani vlagi v ozračju.
 
Za dodatna pojasnila smo dosegljivi:

 
Tel.: 01 256 8874

Fax: 01 256 6185 


Nazaj
Hitri kontakt

Varnost Vič d.d., Koprska 94, Ljubljana, je družba z dolgoletno tradicijo na področju varovanja premoženja in trenutno zaposluje 150 delavcev - varnostnikov.

Na slovenskem tržišču samostojno deluje od leta 1991, ko se je v skladu z novo zakonodajo organizirala kot podjetje v družbeni lasti in nato v letu 1995 kot delniška družba...
več o podjetju

 
 
 
 
 

Varnost Vič d.d., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, T: 01/25 68 874, F: 01/25 66 185, E: varnost.vic@siol.net

 
 

Varnost Vič :: fizično varovanje, tehnično varovanje, prevoz denarja, varovanje denarja, načrtovanje, vzdrževanje sistemov