Obvestila
  • Splošni pogoji
    01.01.2020
    Splošna navodila in navodila za protivlomne alarmne sisteme V primeru sprejetega alarmnega...

  • Splošna uredba o varstvu podatkov
    07.05.2018
    Evropska unija je pred dvema letoma sprejela Splošno uredbo o varstvu podatkov (bolj znano...


Arhiv novic
O PODJETJU

 

Akti in licence

Kje smo
Kontaktni podatki

Zaposlitev


VARNOST VIČ d.d., Koprska 94, Ljubljana, izhaja iz bivše DO Varnost, torej iz organizacije z dolgoletnimi izkušnjami na področju fizičnega in tehničnega varovanja. Na slovenskem tržišču samostojno deluje od leta 1991, ko se je v skladu z novo zakonodajo organizirala kot podjetje v družbeni lasti in nato v letu 1997 kot delniška družba. V družbi Varnost Vič d.d. se zavedamo, da je kakovost storitev varovanja pogoj in osnova za dolgoročnost poslovanja in uspeh družbe. 


Podjetje Varnost Vič zaposluje nekaj več kot 110 delavcev, svoje usluge pa nudi preko 2000 poslovnimi partnerji na področju Ljubljane, Vrhnike, Logatca, Postojne….

S korektnostjo in prijaznostjo ter osebnim pristopom našim naročnikom in strankam sporočamo, da so izbrali pravega partnerja za tako pomembno področje kot je varovanje dobrin in premoženja.

Ponudba družbe je usmerjena v celovito zadovoljevanje potreb tržišča po varnostnih storitvah, glavne dejavnosti pa so:

Pri tem se zavedamo, da je naša pot v opredelitvi za kakovost stvar stalnega izboljševanja, ki ni prepuščeno naključju in prizadevanju posameznikov, temveč gre za načrtovane, skrbno vodene in nadzorovane aktivnosti vsega kolektiva, da uresničimo naš slogan: "Varovanje s tradicijo".

Pridobljene licence podjetja
 

Hitri kontakt

Varnost Vič d.d., Koprska 94, Ljubljana, je družba z dolgoletno tradicijo na področju varovanja premoženja in trenutno zaposluje 150 delavcev - varnostnikov.

Na slovenskem tržišču samostojno deluje od leta 1991, ko se je v skladu z novo zakonodajo organizirala kot podjetje v družbeni lasti in nato v letu 1995 kot delniška družba...
več o podjetju

 
 
 
 
 

Varnost Vič d.d., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, T: 01/25 68 874, F: 01/25 66 185, E: varnost.vic@siol.net

 
 

Varnost Vič :: fizično varovanje, tehnično varovanje, prevoz denarja, varovanje denarja, načrtovanje, vzdrževanje sistemov