info@varnost-vic.si
01 / 25 66 185

Kontrola delovnega časa

Domov  >  Kontrola pristopa in registracija delovnega časa
Kontrola delovnega časa
Kontrola pristopa je tehnični sistem, ki omejuje vstop v različne sektorje varovanega območja in nadzoruje vstop in izstop posameznih oseb. S pomočjo kartic, daljincev, obeskov, tipkovnic in prstnega odtisa omogoča odpiranje različnih vhodov (vrat, zapornic,...) za vsakega posameznika. S tem lahko na enostaven način zaščitite in vodite evidenco za pomembne prostore na varovanem območju.

Registracija delovnega časa je tehnični sistem, za vodenje evidence zaposlenih na območju, ki je v pomoč kadrovski službi za mesečne izpiske ur zaposlenih. Omogoča analizo za vsakega zaposlenega in beleži njegove prihode, odhode, službene izhode, čas za malico, itd. Sistem prihrani ogromno časa in je enostaven za uporabo.
Pogosta vprašanja

Sistem deluje na principu »štempljanja« s karticami, prepoznave obrazov, branje NFC čipov, branjem prstnega odtisa in podobno. Služi tako za registracijo delovnega časa in za kontrolo pristopa v različne dele objekta in podatke posreduje na portal, kar olajša delo kadrovski službi in istočasno upravlja gibanje zaposlenih in obiskovalcev na objektu.

Ne razen v izrednih primerih, kot je izpad električne energije, objekt pa nima rezervnega sistema za napajanje.
Varnost Vič © 2023 I Vse pravice zadržane
cross