info@varnost-vic.si
01 / 25 66 185

Protivlomni sistemi

Domov  >  Protivlomni sistemi
Protivlomno varovanje
Protivlomni sistemi so tehnični sistemi varovanja, katerih osnovna funkcija je, da javljajo nepooblaščen vstop na varovano območje z glasnim ali tihim alarmom. Sistem je zaradi zagotavljanja večje varnosti lahko priključen na naš varnostno nadzorni center (kar je zelo priporočljivo), ali pa ostane v domeni lastnika objekta, ki lahko alarmni sistem upravlja preko mobilne aplikacije. Gre za sistem, ki lahko vključuje več elementov tehničnega varovanja, kot so detektorji gibanja, sirene, magneti, bariere, itd. Sisteme opremljamo samo s certificiranimi produkti in opremo.

Objekt lahko zavarujemo na različne načine, in sicer s sistemi protivlomnega varovanja kot so npr. zunanji in notranji IR senzorji, magnetni kontakti, detektorji loma stekla, sirene,...

S hitrim in naprednim razvojem protivlomnih sistemov so na tržišču že dlje časa prisotni tudi brezžični sistemi, ki zagotavljajo zelo dobro delovanje in so enostavni za namestitev, brez večjih posegov v objekt.
Pogosta vprašanja
Objekt lahko zavarujemo na različne načine z različnimi sistemi proti vlomnega varovanja, kot so zunanji in notranji IR senzorji, magnetni kontakti, detektorji loma stekla, sirene,...
S hitrim in naprednim razvojem protivlomnih sistemov, so na tržišču že dlje časa prisotni tudi brezžični sistemi, ki delujejo zelo dobro in so precej enostavni za namestitev brez posebnih posegov v objekt.
Varnost Vič © 2024 I Vse pravice zadržane
cross